COVID-19 maatregelen

28 april 2020

Wij zijn open voor reguliere zorg. Het beleid dat wij volgen is een goedgekeurde leidraad door het RIVM, het ministerie van VWS en de overkoepelende beroepsverenigingen. Er zijn dus zo lang als dit nodig is voorwaarden verbonden aan het maken van een afspraak bij ons in de praktijk. Houd rekening met een aangepaste werkwijze en behandelingen die mogelijk langer duren dan normaal door nodige aanpassingen.

 

Wat voor u en ons van groot belang is, om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen is:

> Kom niet te vroeg, het liefst vlak voor de afspraak (maximaal 5 minuten voor tijd) binnen.

> Kom het liefst alleen naar de afspraak, één ouder of begeleider per kind kan mee. Gezien de beperkte ruimte in onze praktijk kunnen we u vragen buiten te wachten om aan de maatregelen te kunnen voldoen.

> Volg de instructies van het personeel op.

> Verlaat na uw behandeling zo spoedig als mogelijk de praktijk.

In de wachtkamer staat een alcoholdispenser, ons verzoek of u bij binnenkomst én het verlaten van de praktijk uw handen desinfecteert. Houd er ook rekening mee dat u vanwege het infectiegevaar het toilet bij ons niet kunt gebruiken.

 

U belt uw afspraak af indien u:

> Corona heeft, of korter dan 14 dagen geleden genezen bent van corona.

> Gezinsleden of huisgenoten heeft met corona.

> Indien u één of meerdere van de volgende symptomen heeft: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts boven de 38 graden.

 

Bij twijfel bel ons op de reguliere openingstijden (038-3333477) of mail ons (info@tandartspraktijkcarsouw.nl) voor overleg. Het kan mogelijk drukker zijn dan normaal, wij doen ons best u zo spoedig mogelijk te woord te staan.

Tot slot wensen wij u en uw dierbaren een goede gezondheid toe.

 

Met vriendelijke groet,
Team Tandartspraktijk Carsouw